We helpen je graag verder!

Staat jouw vraag er niet tussen?

Neem dan snel en eenvoudig contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen.
Een van onze medewerkers komt dan binnen 2 werkdagen terug op jouw vraag.

  Waaneer Wordt mijn bestelling geleverd?

  Op werkdagen voor 17:00 besteld = dezelfde dag verzonden! 

  Track and trace
  Nadat wij jouw bestelling hebben ingepakt en verzonden, ontvang je van ons een track- and trace link per mail zodat je kan zien wanneer de verwachte levering is van jouw pakket.

  Verwachte levertijd
  Op een werkdag voor 17:00 besteld? Dan kan je normaal gesproken je pakketje de volgende werkdag thuis verwachten.

  Vertraging
  Wij doen er alles aan zodat jij jouw bestelling zo snel als mogelijk thuis ontvangt! Helaas wil het in sommige gevallen voorkomen dat jouw bestelling een vertraging oploopt...

  Wij adviseren dan nog even rustig 1 a 2 dagen af te wachten, maar voel je vrij om contact met ons op te nemen zodat we met je kunnen meekijken!

  Kan ik mijn bestelling annuleren?
  Dit kan zeker! Neem wel altijd eerst even contact met ons op zodat we kunnen kijken naar de meest geschikte oplossing! 🙂 Retourvoorwaarden: - binnen 14 dagen na aankoop - de verpakking dient ongeopend te zijn. - neem contact op via: info@dp-nutrition.nl - vertel ons waarom je het artikel retour wilt sturen (dit ben je niet verplicht). Let op: retourneren is op eigen kosten.  Je kunt het artikel inleveren bij een PostNL pakketpunt bij jou in de buurt. Bewaar altijd het verzendbewijs goed totdat wij het artikel hebben ontvangen en verwerkt.
  Hoe kan ik een artikel retourneren?
  Neem altijd eerst even contact op via: info@dp-nutrition.nl Let op: retourneren is op eigen kosten. Je kunt het artikel inleveren bij een PostNL pakketpunt bij jou in de buurt.
  Ik zou graag samen willen werken met DP-Nutrition
  Leuk dat je met ons wilt samenwerken! We zijn erg benieuwd naar je (bedrijf) en komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken. De mogelijkheden om samen te werken zijn eindeloos! - partner/ verkooppunt worden - producten gebruiken binnen sportschool - blogs en affiliate partners - influencer worden - werken bij DP-Nutrition   Benieuw naar de mogelijkheden? Stuur ons een mailtje via info@dp-nutrition.nl of vul ons contactformulier in. Een van onze medewerkers bekijkt je aanvraag en neemt z.s.m. contact met je op om de mogelijkheden te bespreken!