Wil jij Influencer worden?

Ben jij actief op social media en enthousiast over onze producten?

We zijn op zoek naar ambitieuze sporters uit diverse branches met potentie om te groeien. Samen kunnen we naar grotere hoogten stijgen. Voel jij je aangesproken? Laten we dan samenwerken: wij sponsoren jou en in ruil daarvoor deel je jouw enthousiasme over onze producten met jouw volgers.

HET IDEE

We zijn op zoek naar social media influencers om onze naamsbekendheid en doelgroepen te vergroten. Het aantal volgers en invloed dat je hebt is bij ons geen prioriteit. Bij DP-Nutrition is het vooral ons belangrijkste doel om jouw als onze influencer te helpen om je sport doelen te behalen. Dit doen we door middel van sponsoring en het actief gebruiken van onze social media content platform.
Als de content van jouw als DP-Nutrition influencer opvalt, waarin o.a. jouw behaalde prestaties te zien zijn, zullen wij dit op onze kanaal delen en jou hierin taggen. Als beginnende influencer kun je jouw eigen kanaal op deze manier ook een boost geven.

 

HOE WERKT HET

Je start eerst met een standaard sponsorpakket en een kortingscode.
Na de eerste maand zal er aan de hand van de samenwerking worden geëvalueerd. Hierbij wordt er gekeken naar de mate van aanpak en eventuele verbeterpunten.
Op basis hiervan zal worden gekeken binnen welke kader je als influencer actief blijft voor DP-Nutrition en zullen wij bij zichtbare potentie en betrokkenheid meer aanbevelingen verstrekken voor het vergroten van het social media bereik vanuit beide partijen.

 

HOE BEGIN IK

Vul het aanvraagformulier in en beantwoord de vragen zo nauwkeurig mogelijk.
Op basis hiervan beslissen we namelijk of je interessant bent als potentiële influencer.
Na ontvangst van je aanmelding nemen we uiterlijk binnen 5 werkdagen telefonisch contact met je op. Indien wij potentie zien om met je in zee te gaan sturen wij daarna de benodigde informatie toe en zal er een persoonlijke of telefonische vervolgafspraak worden gemaakt om officieel van start te gaan.

 
AANMELDFORMULIER
 

    Contactgegevens

    Social media kanalen